Kun sitä velloo kaikissa murheissaan päivästä toiseen, on pakko yrittää löytää positiivisiakin asioita, jotta jaksaa edes vähän roikkua mukana. Yritän nyt kirjoittaa niitä asioita ylös.

 

Uusi päiväpeite. Jep. Pakko iloita pienistä asioista. Löysin kirpputorilta ihan mun näköisen päiväpeitteen. Siinä on mun lempivärit. Punaista, mustaa ja valkoista. Hintaa oli hurjat neljä euroa ja kunto ihan priima.

 

Hyvä kahvi. Isosta mukista ja rasvattomalla maidolla. Maha ei kestä niin paljon, kuin haluaisin juoda. Mutta on se vaan hyvää.

 

Musiikki. En kestäisi päivääkään ilman musiikkia. Spotify huutaa biisejä fiiliksen mukaan. Ei pelkkiä märehtimisbiisejä, vaan melodisesti kiinnostavia kappaleita, jotka uppoaa muhun. Sanoitukset on myös tärkeitä. Genrellä ei ole väliä, jos biisi muuten kolahtaa.

 

Kirjoittaminen. Tämä on vasta kolmas kerta, kun kirjoitan tänne blogiin, mutta silti tästä on tullut jo nyt jonkin sortin henkireikä. Helpottaa, kun tiedän, että voin tulla kirjoittamaan tänne. Kirjoittelen myös biisejä ja novellejakin toisinaan. Runoja kirjoittelen myös, mutta niitä nykyään harvemmin. Ehkä pitäisi kunnostautua silläkin saralla. Ehkä joka päivä pitäisi kirjoittaa ylös yksi hyvä asia. On vaan päiviä, jolloin niitä on tosi vaikea keksiä.

 

Marilyn-taulut. Tykkään niistä paljon. Kolme olen onnistunut tähän mennessä hankkimaan.

 

Hymyilevät lapset. Kun vieras lapsi jossakin julkisella paikalla katsoo suoraan silmiin ja hymyilee. :) Siitä tulee samalla sekä hyvä että paha olo. Hämmentävää.